دنیای غذا و شیرینی

آموزش بهترین غذاها و شیرینی های دنیا

دنیای غذا و شیرینی

آموزش بهترین غذاها و شیرینی های دنیا

در این وبلاگ آموزش طرزتهیه و دستور پخت انواع غذاهای لذیذ ایران و کشورهای مختلف دنیا را در کنار روش درست کردن شیرینی و کیک و دسرها را قرار دادیم.

۱۷ مطلب در بهمن ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

Image result for آش رشته نذری برای ۱۰۰ نفر

مواد لازم برای تهیه آش رشته نذری برای ۱۰۰ نفر

  • یک کیلوگرم نخود
  • دو کیلوگرم لوبیا چیتی
  • سه کیلوگرم عدس
  • یک کیلوگرم ماش
  • ده کیلوگرم سبزی آش
  • دو کیلوگرم پیاز داغ
  • دو کیلوگرم سیرداغ
  • ده کیلوگرم رشته آش
  • یک کیلوگرم کشک
  • نیم کیلوگرم آرد
  • نیم کیلوگرم نعناع
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه آش رشته نذری مجلسی

مرحله ۱

برای درست کردن آش نذری حتما از شب قبل حبوبات را به طور جداگانه در آب خیس کنید و در این مدت ۲ تا ۳ مرتبه آب آن را عوض کنید.

مرحله ۲

یک دیگ را تا نیمه از آب پر کرده و بر روی شعله گاز قرار دهید تا بجوشد. توجه کنید که ظرفی که برای تهیه آش رشته انتخاب می کنید، باید از حجم مواد اولیه تان بیشتر باشد. حرارتی که برای آش رشته در نظر گرفتید، باید تند و مستقیم باشد تا مانع از شل و آبکی شدن آش شود.

مرحله ۳

اکنون به آب در حال جوش حبوبات را اضافه کنید. پس از اضافه کردن حبوبات آب از حالت جوشیدن خارج می شود. بنابراین درب قابلمه را ببندید تا مجددا آب شروع به جوشیدن کند. توجه کنید که آب خیس خورده حبوبات را نباید به آش اضافه کنید. این کار باعث تیره شدن رنگ آش خواهد شد.

مرحله ۴

اکنون در یک ماهیتابه سرد ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن بریزید. کمی از پیازها، سیر سرخ شده و نعناع را به ظرف اضافه کرده و بقیه را برای تزئین نگه دارید. به این مخلوط آرد و ادویه نیز اضافه کنید.

مرحله ۵

به مدت دو دقیقه این مخلوط را بر روی حرارت هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

مرحله ۶

هنگامی که دیگ مجددا به جوش آمد، کمی نمک در آب ریخته و سپس سبزی آش را به آن اضافه کنید. نمک اضافه کردن قبل از سبزی آش مانع از رنگ پس دادن سبزی به آب آش می شود.

مرحله ۷

کمی از مواد موجود در ماهیتابه را نیز به دیگ اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. این ترکیب را به مدت ۲۰ دقیقه بر روی شعله حرارت دهید.

مرحله ۸

وقتی که آش کاملا جا افتاد، رشته آش را به آن اضافه کنید. برای پخت رشته آش ۲۰ دقیقه زمان کافی است.

مرحله ۹

اکنون آش رشته نذری خوشمزه آماده شده است و می توانید باقی مانده ترکیب آرد و پیازداغ را به آش رشته اضافه کنید و آن را از روی شعله گاز بردارید.

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

Image result for استانبولی پلو با گوشت چرخی

مواد لازم برای تهیه استانبولی پلو با گوشت چرخی

  • برنج 3 پیمانه
  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • پیاز 1 عدد بزرگ
  • رب 2 ق غذا خوری
  • زعفران به مقدار لازم
  • زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و دارچین و ادویه پلویی به مقدار لازم
 

 

مرحله اول ( آماده سازی مواد )

برنج را با نمک و آب از قبل خیس کنید.

در ماهیتابه پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود سپس بهش گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس فلفل سیاه و نمک و پودر سیر و زرد چوبه را اضافه کرده و خوب تفت می دهیم. رب را به همراه گوشت چرخ کرده تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود و خوش رنگ شود. مقداری دارچین اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم.

سیب زمینی ها را شسته و نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن سرخ می کنیم.

مرحله دوم (پخت استانبولی پلو)

برنج را روی حرارت گذاشته و آبکش می کنیم. کف ظرف را روغن ریخته و ته دیگ می گذاریم سپس مواد گوشتی را لا به لای برنج ریخته و ادویه پلویی روش می ریزیم و دم می گذاریم و در آخر روغن یا کره را به همراه زعفران روی برنج میریزیم.

منبع: غذای آسان

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

Image result for کیک اسفنجی

 

مواد لازم برای کیک اسفنجی

  • آرد سه صفر قنادی:    1 پیمانه
  • بیکینگ پودر :   1 قاشق چایخوری سر صاف
  • کره :   180 گرم
  • تخم مرغ :   6 عدد
  • نشاسته ذرت :   2 قاشق غذاخوری
  • نشاسته گندم:    4 قاشق غذاخوری
  • وانیل :   1 قاشق چایخوری


دستور پخت کیک اسفنجی

1. طرز تهیه کیک اسفنجی
زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم. حالا سفیده تخم مرغ را با همزن با سرعت بالا تا زمانی می زنیم که رد پره های همزن روی سفیده باقی بماند و اگر ظرف را وارونه کنیم از ظرف جدا نشود. حالا سفیده ها را داخل یخچال می گذاریم تا باقی مراحل را طی کنیم.


2. آماده سازی زرده تخم مرغ ها
حالا زرده تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر خوب مخلوط می کنیم تا به کرمی کشدار تبدیل شود. در این مرحله آب جوش را به تدریج طوری که به زرده ها آسیب نزند اضافه و مخلوط می کنیم.

 

3. آماده سازی مواد خشک
حالا مواد خشک را که شامل آرد سفید، بیکینگ پودر، آرد نشاسته بود را مخلوط کرده و 3 مرتبه الک می کنیم.

 

4. طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد
زرده و سفیده فرم گرفته را با مواد خشک به صورت تدریجی و به شکل دورانی مخلوط می کنیم. حالا خمیر لطیفی که بدست آمده را داخل قالب 20 سانتی ریخته و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت حدودا 45 دقیقه بپزید. 30 دقیقه اول به هیچ وجه درب فر باز نشود. بعد از آن با خلال می توانیم تست پختگی را انجام دهیم. و بعد از خارج کردن از فر آن را روی توری مخصوص می گذاریم تا کاملا خنک شود.

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

Image result for کوکو سیب زمینی مجلسی


مواد لازم برای کوکو سیب زمینی

  • پیاز کوچک;    1 عدد
  • سیب زمینی:    2 عدد
  • تخم مرغ:    2 عدد
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه:    به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی:     به میزان لازم

 

دستور پخت کوکو سیب زمینی

1. آماده سازی سیب زمینی

سیب زمینی ها را شسته و داخل آب انداخته و بگذارید تا کامل پخته شوند سپس از آب خارج کرده اجازه می دهیم خنک شود بعد آنها را پوست کنده با گوشت کوب له کرده و یا رنده می کنیم.

 

2. آماده سازی مواد کوکو سیب زمینی

ابتدا پیاز را پوست کنده رنده ریز می کنیم سپس آب آن را جدا کرده و پیاز را به سیب زمینی می افزاییم و به طور کامل با هم مخلوط می کنیم.

 

3. طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته

در این مرحله تخم مرغ ها را داخل ظرف مناسبی می ریزیم و نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را افزوده کمی مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود و سپس سیب زمینی و پیاز را افزوده مخلوط می کنیم. مواد کوکو با بافتی نرم آماده سرخ شدن می باشد. داخل تابه ای کمی روغن ریخته روی حرارت می گذاریم گرم که شد از مواد کوکو داخل دست به شکل سنتی (بیضی) در آورده و سرخ می کنیم تا دو طرف آن طلایی شود و سپس از روغن خارج می کنیم و روی دستمال روغن گیر می گذاریم تا روغن اضافی را پس دهد. حالا در ظرف سرو مناسبی چیده و با نان و سبزی تازه سرو می کنیم.

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

Image result for خورشت بامیه
 

مواد لازم برای خورشت بامیه

  • بامیه سبز    200 گرم
  • گوشت گوسفندی    250 گرم
  • رب گوجه فرنگی    50 گرم
  • گوجه گوشتی    4 عدد
  • لیمو عمانی    2 عدد
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، روغن    به میزان لازم
  • چوب دارچین    1 تکه
  • زعفران دم شده    4 قاشق غذاخوری
  • سیر    2 حبه
  • پیاز    1 عدد


دستور پخت خورشت بامیه

 

1. آماده سازی مواد اولیه
ابتدا پیاز را پوست گرفته به صورت نگینی خیلی ریز خرد می کنیم. گوجه ها را پوست گرفته و پوره می کنیم. سیر را پوست کنده رنده ریز می کنیم. لیمو عمانی را چند برش داده و داخل آب جوش قرار می دهیم تا تلخی آن گرفته شود.

 

2. آماده سازی بامیه ها
بامیه ها را شسته به روش گفته شده در بخش نکات، پاک می کنیم و در تابه با رب و روغن تفت می دهیم تا داخل خورشت شکل خود را از دست ندهد.

 

3. طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت گوسفندی
در ظرفی مناسب کمی روغن ریخته روی حرارت قرار می دهیم حالا پیاز را در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود در این مرحله سیر،فلفل، زردچوبه را به همراه گوشت اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت به طور کامل عوض شود. حالا پوره گوجه فرنگی را افزوده و روی مواد آب جوشیده می ریزیم و اجازه می دهیم تا گوشت پخته شود اواسط پخت بامیه و لیمو عمانی را افزوده و اجازه می دهیم خورشت کامل جا افتاده و به روغن بیوفتد. در اتمام کار نمک و زعفران غذا را اندازه کرده و در ظرف مناسبی کنار برنج ایرانی سرو می کنیم.

منبع: غذای مورد علاقه من

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

Image result for شله زرد نذری

 

مواد لازم جهت تهیه نذری شله زرد برای ۵۰ نفر

  • دو کیلوگرم برنج ریزدانه
  • چهار کیلوگرم شکر سفید
  • یک و نیم لیتر گلاب با کیفیت
  • یک بسته نیم مثقالی زعفران
  • ۷۵۰ + ۱۰۰ گرم خلال بادام
  • آب به مقدار لازم
  • ۱۰۰ گرم خلال پسته

 

مواد لازم برای تزئینات شله زرد

  • پودر دارچین به مقدار لازم
  • پودر هل به مقدار لازم
  • کاسه و ظروف یک بار مصرف برای سرو نذری
  • شابلون برای تزئین روی نذری در صورت تمایل

 

طرز تهیه شله زرد نذری به صورت مرحله به مرحله

توجه کنید که مواد توضیح داده شده در این قسمت برای تهیه شله زرد نذری برای ۵۰ نفر است. اگر می خواهید آن را برای تعداد افراد کمتر یا بیشتری تهیه کنید، باید نسبت مواد را کاهش یا افزایش دهید.

 

برای تهیه شله زرد بهتر است تا همیشه از برنج های دانه ریز ایرانی استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید. برنج های مخصوص آش و خرد شده برای تهیه شله زرد مناسب تر هستند و کیفیت آن را بهبود می بخشند. اگر این نوع برنج را در اختیار نداشتید، می توانید از هر نوع برنج دیگری استفاده کنید. اما باید به خاطر داشته باشید که برنج دانه درشت به آب بیشتری نیاز دارد.

 

مراحل تهیه شله زرد

مرحله ۱:

برنج را ۲۴ ساعت قبل از تهیه شله زرد شسته و اجازه دهید تا با آب سرد خیس بخورد. پس از گذشت ۲۴ ساعت بهتر است تا کمی برنج را با دست تان هم بزنید تا دانه ها خردتر شوند.

 

مرحله ۲:

در یک قابلمه بزرگ آب ریخته و آن را بر روی شعله قرار دهید. بهتر است برای این منظور از قابلمه تفلن استفاده نکنید چون به احتمال زیاد شله زرد را با ملاقه فلزی هم می زنید که باعث خراب شدن قابلمه می شود. توصیه می شود از دیگ های مسی یا از جنس نیکل استفاده کنید.

 

مرحله ۳:

وقتی قابلمه به جوش آمد، آب اضافی برنج را خالی کرده و برنج را در داخل آب جوش بریزید. میزان آب ریخته شده باید ۷ برابر برنج باشد. تا زمانی که آب و برنج جوش بیایند، شلعه گاز را زیاد کنید.

 

مرحله ۴:

پس از به جوش آمدن باید حرارت قابلمه را کم کنید تا برنج مغزپخت شود. حدود ۲ ساعت زمان برای مغزپخت شدن شله زرد در نظر بگیرید. در این مدت نیازی نیست تا شله زرد را به طور مرتب هم بزنید، تنها کافی است تا مراقب باشید که ته نگیرد.

 

مرحله ۵:

اکنون زمان آماده کردن شکر فرا رسیده است. همه شکر را در یک قابلمه ریخته و بر روی آن آب بریزید تا به طور کامل حل شود. برای این کار نیازی به حرارت دادن شکر نیست. شکر بدون حرارت دادن قابلمه در آب حل خواهد شد. اکنون آب شکر را از یک صافی ریز رد کرده تا ناخالصی های آن جدا شود. سپس شکر را به برنج اضافه کنید. این کار را به تدریج انجام دهید و قبل از آن مطمئن شوید که برنج به طور کامل مغزپخت شده است.

 

مرحله ۶:

نگران رقیق بودن شل زرد نباشید. با کمی جوشیدن بیشتر شله زرد به غلظت مورد نظر می رسد. اگر بعد از اضافه کردن شکر، برنج کمی سفت شد، می توانید یک تا دو لیوان آب به آن اضافه کنید. با جوش آمدن، غلظت مورد نظر را پیدا خواهد کرد.

 

مرحله ۷:

اکنون ۷۵۰ گرم خلال بادام را در شله زرد بریزید تا کمی نرم شود. وقتی غلظت مورد نظر ایجاد شد، زعفران را دم کرده و همراه با گلاب به شله زرد اضافه کنید. توجه کنید که از زمانی که شکر را اضافه می کنید، باید شله زرد را به طور منظم هم بزنید تا ته نگیرد.

 

مرحله ۸:

وقتی شله زرد به غلظت مورد نظر رسید، درب ظرف را بسته و شعله را کم کنید. به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید تا شله زرد کاملا جا افتاده و رقیق شود. اکنون زیر شعله را خاموش کرده و از یک ترفند برای خوش آب و رنگ شدن و دم کشیدن شله زرد استفاده کنید. باید شله زرد نذری را با یک دم کنی بپوشانید و به مدت نیم ساعت بدون شعله گاز قرار دهید. این کار باعث بهبود طعم شله زرد می شود.

 

مرحله ۹:

اکنون زمان تزئین شله زرد فرا رسیده است. می توانید شله زرد را با دارچین، پودر هل، خلال بادام و خلال پسته تزئین کنید. حتی می توانید به مناسبت ایام مذهبی یا شهادت ائمه، نام مبارک معصومین را بر روی آنها با استفاده از شابلون بنویسید.

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

Image result for تیرامیسو

 

مواد لازم برای تهیه تیرامیسو

  • لیدی فینگر    ۲۰ تا ۲۵ عدد
  • پنیر ماسکارپونه    ۲۰ گرم
  • زرده تخم مرغ    ۲ عدد
  • پودر قند    ۴ ق غذا خوری
  • خامه قنادی (فرم گرفته)    ۲۰۰ گرم
  • آب جوش    ۱ پیمانه
  • قهوه فوری    ۱ ق غذا خوری
  • شکر    کمی برای تعادل در طعم قهوه
  • پودر کاکائو    به میزان لازم
  • وانیل    ۱/۴ ق چای خوری

 

طرز تهیه تیرامیسو


مرحله اول ( آماده سازی قهوه )
ابتدا قهوه فوری را در آب جوش حل کنید. اگر طعم تلخ قهوه را زیاد دوست ندارید می توانید کمی شکر اضافه کنید تا تلخی قهوه متعادل شود. کنار بگذارید تا خنک شود.

 

مرحله دوم ( آماده سازی زرده تخم مرغ )
زرده تخم مرغ را به همراه وانیل و پودر قند روی بخار آب جوش قرار بدهید و سپس ۷ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و سبک شود. وقتی ظرف زرده را روی حرارت قرار می دهید حتما حرارت کم باشد و مدام و سریع هم بزنید وگرنه زرده تخم مرغ می بندد و تکه تکه می شود. بین کار با لیسک دور کاسه را تمیز کنید و هم بزنید وگرنه قسمت هایی که به دیواره پاشیده شده، هم نمی خورد و باعث بوی نامطبوع می شود.

 

مرحله سوم ( اضافه کردن پنیر و خامه )
کاسه زرده تخم مرغ را از روی حرارت بر می داریم و پنیر ماسکارپونه را اضافه کرده و با همزن می زنیم تا یکدست شود، خامه قنادی فرم گرفته شده را به آرامی به مخلوطمون اضافه می کنیم و فولد می کنیم.

 

مرحله آخر
کف ظرف را با دو لایه سلفون بپوشانید. بیسکویت لیدی فینگر را درون مخلوط قهوه که سرد شده است می زنیم و کف ظرف مورد نظر یه لایه می چینیم و سپس از مواد تیرامیسو روش می گذاریم و روش پودر کاکائو می پاشید و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شود. روی ظرف را بپوشانید و حداقل ۸ تا ۱۰ ساعت در یخچال قرار بدهید سپس ظرف سرو را برگردانده و به دلخواه تزئین کنید.

 

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه میرزاقاسمی اصیل ایرانی | مجله اینترنتی اکالا

 

مواد لازم برای میرزا قاسمی

  •  بادمجان: 5 عدد
  • گوجه فرنگی: 3 عدد
  • سیر: 3 حبه
  • نمک ، روغن: به میزان لازم
  • زرد چوبه ، فلفل:    1 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: 3 عدد

 

 

1. آماده سازی بادمجان ها

برای طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی، ابتدا بادمجان ها را میشوییم شکافی روی بادمجان ایجاد می کنیم و بادمجان ها را روی منقل کبابی می کنیم. وقتی بادمجان به صورت کامل پخته شد آنها را پوست میگیریم و به وسیله گوشت کوب کاملا له می کنیم.

 

2. آماده سازی گوجه فرنگی ها

ابتدا گوجه فرنگی ها را ده دقیقه داخل ظرفی از آب جوش قرار می دهیم و بعد از خارج کردن از آب پوست آنها را به راحتی جدا می کنیم .حالا گوجه ها را رنده کرده یا به وسیله گوشت کوب برقی پوره می کنیم.

 

 3. آماده سازی تخم مرغ ها

مقداری روغن داخل تابه ای نچسب می ریزیم و بعد نیمی از سیر پوره شده را به همراه زرد چوبه و نمک تفت می دهیم حالا تخم مرغ ها را داخل ظرفی شکسته کمی مخلوط میکنیم تا از حالت لختگی در بیاید . حالا به مواد داخل تابه اضافه می کنیم اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود . بعد داخل ظرفی برمی گردانیم و با کاتر های زیبا قالب زده برای تزیین کنار می گذاریم و از باقی مانده تخم مرغ برای داخل میرزا قاسمی استفاده می کنیم.

 

 4. طبخ میرزا قاسمی

داخل تابه بزرگ تری، نمک، فلفل، زرد چوبه و سیر را تفت می دهیم تا عطر خوش سیر تفت خورده به مشام برسد حالا گوجه پوره شده را اضافه می کنیم و تا زمانی که سسی غلیظ و خوشرنگ داشته باشیم تفت می دهیم . در این مرحله بادمجان های پوره شده را اضافه کرده کاملا کل مواد را با هم مخلوط می کنیم و به مدت 45 دقیقه با شعله ملایم می پزیم حالا تخم مرغ ها را اضافه کرده مخلوط می کنیم و بعد از اتمام پخت در ظرف مناسب قرار می دهیم و با تخم مرغ های قالب زده تزیین می کنیم و کنار برنج ایرانی سرو می کنیم نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه میرزا قاسمی اصیل شمالی

این غذا را می توانید در ظرف های سرو کوچک به عنوان نوعی فینگر فود در مراسم و میهمانی ها استفاده کنید.

اگر امکان تهیه کردن بادمجان کبابی را نداشتید می توانید از بادمجان پخته شده استفاده کنید.

برای لذید و مجلسی تر شدن این میرزاقاسمی جذاب می توانید کره را جایگزین روغن کنید و از طعم بی نظیر آن استفاده کنید.

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه پنکیک ساده و [خانگی] با آب و یا شیر برای صبحانه و عصرانه

مواد لازم برای پنکیک

  • آرد یک و نیم پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • تخم مرغ 1 عدد
  • روغن مایع 1 قاشق غذا خوری
  • شکر 1 قاشق غذا خوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • وانیل 1 قاشق چایخوری

 

آماده سازی مواد خشک پنکیک

ابتدا آرد، بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و با الک مخصوص شیرینی پزی 3 بار الک می کنیم.

 

آماده سازی خمیر پنکیک ساده با شیر

ابتدا تخم مرغ ، شکر و وانیل را به مدت 3 دقیقه کاملا مخلوط می کنیم تا کشدار و لطیف شده و از لختگی خارج شود در این مرحله روغن مایع و شیر را اضافه کرده کاملا مخلوط می کنیم در این مرحله آرد را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا یک خمیر با غلظت مناسب و یکدست بدست آوریم.

 

درست کردن پنکیک

ابتدا داخل تابه ای مناسب را با قلموی آشپزی چرب می کنیم و به اندازه یک ملاقه از خمیر برداشته و در مرکز تابه می ریزیم وقتی حباب های جذاب روی سطح پنکیک ایجاد شد حالا برمی گردانیم تا سمت دیگر آن هم به همین روش پخته شود و تمام خمیر را به همین صورت آماده می کنیم.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه پنکیک ساده خانگی

تابه ای که برای پخت پنکیک استفاده می شود باید ضخیم باشد تا حرارت را در خود نگه دارد تا پنکیک مغز پخت شده و نسوزد.

غلظت مواد پنکیک باید به گونه ای باشد در هنگام ریختن در تابه از ملاقه نچکد و بافت خود راحفظ کند.

پنکیک را می توانید با طعم های مختلفی تهیه کنید مثلا به جای شیر آب پرتقال را جایگزین کنید و به جای وانیل از رنده پوست پرتقال و به این شکل یک پنکیک پرتقالی دارید.

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

کره بادام زمینی خواص بسیار زیادی دارد. مواد مغذی که در کره بادام زمینی وجود دارد شامل ویتامین E ، منیزیم ، مس ، نیاسین و … کره بادام زمینی را می توانید در صبحانه یا عصرانه با نون تست و عسل نوش جان کنید. کره بادام زمینی را اگر خودتون تو خونه تهیه کنید خیلی سالم تره و به صرفه تر از کارخانه ای هست امروز یک دستور خوب کره بادام زمینی خانگی باهم یاد می گیریم.

 

طرز تهیه کره بادام زمینی خوشمزه خانگی، رژیمی و شکلاتی در منزل (عکس)

 

مواد لازم برای تهیه کره بادام زمینی خانگی

  • بادام زمینی پوست گرفته شده نیم کیلو
  • روغن کنجد۲ ق غذاخوری
  • عسل۱ تا ۲ ق غذا خوری
  • نمک۱ ق چای خوری

 

طرز تهیه کره بادام زمینی

مرحله اول (آماده سازی)

ابتدا بادام زمینی که بهتره خام باشه را از دو پوست در بیارید و حدود ۱۰ دقیقه خوب تفت بدید. موقع تفت دادن مدام هم بزنید چون بادام زمینی زود می سوزد.

 

مرحله دوم (آسیاب کردن بادام زمینی)

بادام زمینی ها را حتما داغ داخل آسیاب یا غذا ساز ریخته و شروع به آسیاب کردن می کنیم تا زمانی که بادام زمینی ها به روغن بیفته ممکنه ۲۰ دقیقه طول بکشه، مراقب دستگاه باشید و هر چند دقیقه یک بار بهش استراحت بدید تا بهش آسیبی نرسه.

 

مرحله آخر

وقتی بادام زمینی ها مون خوب به روغن افتاد عسل و روغن کنجد و نمک بهش اضافه میکنیم و برای چند دقیقه خوب میکس می کنیم. کره بادام زمینی خانگی به همین راحتی آماده است. کره بادام زمینی خانگی را در ظرف ریخته و حدودا تا دو هفته قابل نگهداری در یخچال است. سعی کنید کم درست کنید تا زود مصرف شود و همیشه کره بادام زمینی تازه در منزل داشته باشید.

  • shirin 20