دنیای غذا و شیرینی

آموزش بهترین غذاها و شیرینی های دنیا

دنیای غذا و شیرینی

آموزش بهترین غذاها و شیرینی های دنیا

در این وبلاگ آموزش طرزتهیه و دستور پخت انواع غذاهای لذیذ ایران و کشورهای مختلف دنیا را در کنار روش درست کردن شیرینی و کیک و دسرها را قرار دادیم.

۱۸ مطلب در اسفند ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

آموزش طرز تهیه کباب تابه ای و اصول کباب دیگی مجلسی و خوشمزه

 

مواد لازم برای کباب تابه ای (کباب دیگی)

  • گوشت چرخ شده 250 گرم
  • گوجه فرنگی 3 عدد
  • پیاز رنده شده 1 عدد
  • نمک، فلفل، زعفران و روغن به میزان لازم


دستور پخت کباب تابه ای (کباب دیگی)

1. طرز تهیه کباب تابه ای

ابتدا پیاز را داخل ظرف مناسبی رنده می کنیم و آب آن را جدا می کنیم.

 

2. مرحله دوم کباب دیگی

گوشت را به همراه نمک، فلفل و زعفران به پیاز اضافه کرده و تا جایی که به انسجام مورد نظر برسد ورز می دهیم و اگر زمان دارید به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

 

3.مرحله سوم کباب تابه ای

حالا گوشت را به تابه مناسبی منتقل کرده سطح آنرا صاف کرده و با یک کاردک آشپزی به شکل دلخواه تقسیم کنید. حالا روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم تا گوشت آب بیندازد و پخته شود آب گوشت که تمام شده روغن را افزوده و اجازه می دهیم کمی سرخ شود. حالا در کنار گوجه سرخ شده و چلوی ایرانی سرو کنید.

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه مرغ شکم پر خانگی خوشمزه و مجلسی به صورت حرفه ای

 

مواد لازم برای مرغ شکم پر

  • مرغ متوسط    1 عدد
  • پیاز    1 عدد
  • برگ سیر خرد شده    2 قاشق
  • رب انار    3 قاشق
  • گردو آسیاب شده    1/2 پیمانه
  • سبزی محلی(چوچاق، خالواش، گشنیز، جعفری، ریحان)    1/2 پیمانه
  • لیموترش    1 عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم
  • زعفران دم شده    به میزان لازم

 

دستور پخت مرغ شکم پر


 1. طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی
ابتدا مرغ را با زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه ماساژ می دهیم و یک لیموی برش خورده داخل شکم مرغ قرار داده و به آن استراحت می دهیم، بهتر است از شب قبل این کار را انجام دهیم.

 

2. مرحله دوم مرغ شکم پر
پیاز را نگینی خرد می کنیم و داخل تابه ای با کمی روغن تفت می دهیم حالا به آن زرد چوبه، نمک، فلفل و سیر اضافه کرده و با حرارت کم تفت می دهیم .کمی بعد سبزی معطر، رب انار وگردو را هم افزوده و به مدت 10 دقیقه کاملا تفت می دهیم در نهایت زعفران را افزوده و از روی حرارت بر می داریم.

 

3. مرحله سوم مرغ شکم پر
حالا مرغ را از یخچال خارج کرده و لیموی داخل شکمش را درآورده و از مواد آماده که خنک شد داخل شکم مرغ پر می کنیم و پاهای مرغ را به هم نزدیک کرده و با نخ آشپزی به هم می بندیم تا از خارج شدن مواد جلوگیری کند. حالا زمان آن رسیده طبخ مرغ را به دو روش داخل فر و روی گاز به شما آموزش بدهیم.

 

4. طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه (بدون فر)
قابلمه مناسب با سایز مرغ انتخاب می کنیم و مرغ را داخل آن قرار می دهیم به شکلی که مرغ خیلی آزاد نباشد و در مقدار کمی روغن دو طرف مرغ را کمی سرخ می کنیم. سپس دو لیوان آب جوشیده داخل ظرفی که مواد میانی داخلش بود ریخته مواد را حل کرده و روی مرغ می ریزیم و درب ظرف را گذاشته و به مدت 45 دقیقه اجازه می دهیم تا مرغ کاملا پخته آب آن کشیده شده و به اندازه یک استکان آب باقی بماند سپس در ظرف مناسب ریخته و در کنار چلوی ایرانی سرو می کنیم.

 

منبع: پخت غذا به شکل نوین

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کیک مرغ و گردو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

 

مواد لازم برای کیک مرغ

  • نان تست    1 بسته
  • سینه مرغ آب پز شده    1 عدد
  • تخم مرغ پخته شده    2 عدد
  • سس مایونز    1 لیوان
  • گردو    50 گرم
  • جعفری خرد شده    100 گرم
  • پیازچه خرد شده    50 گرم
  • خیار شور نگینی خرد شده    100 گرم
  • سس خردل    1 قاشق
  • سرکه یا آبلیمو    1 قاشق
  • نمک، فلفل، آویشن    به میزان لازم
     

دستور پخت کیک مرغ با نان تست

1. طرز تهیه کیک مرغ مجلسی و خوشمزه
ابتدا سینه مرغ پخته شده ریش ریش کرده و یا روی تخته آشپزی ریز خرد می کنیم. همین طور تخم مرغ را یا رنده درشت یا ریز خرد می کنیم.

 

2. مرحله دوم تهیه کیک مرغ ساده
اگر نان های تست دیواره محکمی دارد با چاقو اره ای دور آنها را به شکل منظمی جدا می کنیم.

 

3. مرحله سوم کیک مرغ
حالا مرغ، تخم مرغ، خیار شور، گردو، پیازچه، جعفری، سرکه را با هم مخلوط کرده ؛ سپس سس، نمک و فلفل را به آن افزوده و کاملا مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم یک ساعت داخل یخچال بماند.


4.طرز تهیه کیک مرغ با نان تست
حالا داخل ظرف مناسب سرو یک لایه نان چیده و از مواد آماده شده یک لایه روی آن می گذاریم. و این مرحله را تا ارتفاعی که دوست داریم ادامه می دهیم.

 

5. مرحله پنجم کیک مرغ
بعد از تکمیل شدن کیک آن را با یک لایه سس روکش کرده و کیک را برای 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا مزه مواد به خورد یکدیگر برود.

 

6. مرحله ششم کیک مرغ
در این مرحله کیک را با اضافه های نان یا گوجه گیلاسی تزیین کنید.

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شیرینی ساق عروس خوشمزه و مجلسی - کتاب کاله

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی ساق عروس

  • آرد ۲ پیمانه معادل ۳۰۰ گرم
  • پودر قند ۳ ق غذا خوری معادل ۳۰ گرم
  • روغن جامد ۲/۳ پیمانه معادل ۱۰۰ گرم
  • پودر هل نصف ق غذا خوری
  • گلاب ۱ ق غذا خوری مغز گردو به مقدار لازم
  • پودر قند و پودر پسته به مقدار لازم برای تزئین


طرز تهیه شیرینی ساق عروس بازاری


مرحله اول : صاف کردن روغن
برای کیفیت بیشتر شیرینی لازم است روغن جامد را صاف کنیم. برای این کار ابتدا روغن جامد را بگذارید تا ذوب شود سپس داخل ظرف شیشه ریخته و بگذارید تا خنک شود سپس کمی در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد.

 

مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ
روغن صاف که درست کردید را از یخچال خارج کنید تا کمی نرم شود سپس داخل کاسه همزن ریخته و با پودر قند با دور تند همزن بزنید تا روغن کرم رنگ و حجیم تر شود سپس پودر هل را اضافه کنید و هم بزنید.

 

مرحله سوم : افزودن آرد
آرد را الک کنید تا سبک شود سپس به همراه گلاب به مخلوط فوق اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود سپس شروع به ورز دادن آن کنید خمیر را در حدی ورز بدید که اگر به آن شکل می دهید ترک نخورد سپس خمیر شیرینی ساق عروس را داخل نایلون گذاشته و بمدت ۱ ساعت بگذارید داخل یخچال تا استراحت کند.

 

مرحله چهارم : فرم دادن به شیرینی ساقه عروس
شیرینی بعد از استراحت از یخچال خارج کنید و از مواد به اندازه دلخواه بردارید و در دست پهن کنید و از گردو وسط آن گذاشته و مانند دوک به ان شکل بدید و خوب ببندید دقت کنید نباید درزی از خمیر مشخص باشد زیرا هنگام پخت شکل طاهری خوبی نخواهد داشت.

 

مرحله پنجم : پخت شیرینی ساقه عروس
فر را با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا گرم شود شیرینی آماده شده را داخل سینی فر بچینید و داخل فر گرم به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید بعد از تمام پخت آن ها را چک کنید تا کاملا پخته و مغز پخت شده باشند.بعد از پخت شیرینی ها را داخل پودر قند فراوان بغلطانید و با پودر پسته یا گل سرخ تزئین کنید.

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

شیرینی زبان مخصوص

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی زبان

  • آرد کاملا سفید ۳۰۰ گرم یا ۲ پیمانه
  • کره ۱۵۰ گرم یا ۳/۴پیمانه
  • تخم مرغ یک عدد
  • روغن مایع یک ق غ
  • جوهر لیمو نصف ق چ
  • وانیل نصف ق چ
  • نمک یک ق چ
  • آب خنک یک فنجان

مواد لازم برای تهیه شربت شیرینی زبان

  • عسل ۴ ق غذا خوری
  • شکر ۱ ق غذا خوری
  • گلاب ۱ ق غذا خوری
  • آب ۴ ق غذا خوری


طرز تهیه شیرینی زبان خانگی به روش بازاری

مرحله اول : مخلوط کردن مواد

ابتدا در کاسه ای نسبتا بزرگی آرد و وانیل را ریخته و هم بزنید تا مخلوط شوند سپس وسط آرد را گود کرده. در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهر لیمو، آب و نمک را مخلوط کنید و آن را به گودی وسط آرد اضافه کنید تا خمیر صاف و یک دستی به عمل بیاید. خمیر را یک ساعت کنار گذاشته تا استراحت کند.

 

مرحله دوم :استراحت اول

خمیر را پس از استراحت روی سطح کار بیاورید و در جای مسطح کمی آرد پاشیده سپس خمیر را به قطر ۲ سانتی متر به شکل مربع پهن کنید و کره را در وسط خمیر جای دهید و چهار گوش خمیر را روی کره بکشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضربه بزنید تا زمانی که کره نرم شود. سپس خمیر را به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید و آن را شش لا تا بزنید و در جای خنک بمدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا استراحت کند (نکته اول اینکه دقت کنید وقتی دارید خمیر را تا می کنید به سمت شکم خود تا بزنید).

 

مرحله سوم : استراحت خمیر و تهیه شربت

خمیر را دوباره پهن کنید و به قطر یک سانتی متر باز کنید ولی این بار برعکس دفعه قبل عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و دوباره شش لا خمیر را تا بزنید و در جای خنکی قرار دهید و باز بعد از ۲۰ دقیقه عمل دفعه گذشته را تکرار کنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس کنار زده و ۶ بار خمیر را باز و بسته کنید. برای تهیه شربت شیرینی زبان، شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم عسل را اضافه کنید هم بزنید تا دانه های شکر حل شود در انتها گلاب را افزوده و کنار می گذاریم تا شربت خنک شود.

 

مرحله چهارم : کاتر زدن خمیر هزارلا

خمیر هزارلا را به شکل مربع یا مستطیل به قطر یک الی یک و نیم سانتی متر باز کرده و دور تا دور خمیر را با چاقو اندازه نیم سانت ببرید تا هوای اضافی آن خارج شود سپس خمیر را با کمک قلمو از شربتی که در مرحله قبل تهیه کردیم روی سطح خمیر می کشیم حالا با کمک قالب مخصوص شیرینی زبان، به اندازه دلخواه شیرینی را کاتر زده و با نوک چاقو تیزی وسط خمیر به اندازه ۲ سانتی برش دهید تا خمیر پف کند (سرعت عمل در این مرحله مهم است نباید کره گرم شود و خنکی خمیر از دست برود).

 

مرحله آخر : پخت شیرینی زبان

شیرینی های کاتر زده را در سینی فر می چینیم (نکته مهم در چیدن شیرینی ها این است که اصلا بین چیدن شیرین زبان فاصله نگذارید تا در هنگام پف شیرینی ها کج نشوند و بالا بیاد) روی شیرینی زبان را به دلخواه پودر پسته یا نارگیل بریزید سپس سینی فر را در طبقه ‌وسط فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت ، یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی ها پف کرده و پخته شوند.

منبع: مدرسه آشپزی

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شیرینی قرابیه تبریزی خوشمزه و مجلسی به سبک قنادی ها

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی قرابیه تبریز

  • سفیده تخم مرغ 3 عدد
  • خلال بادام 150 گرم
  • شکر 200 گرم
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  • بادام، پسته و شکر برای تزیین
     

طرز تهیه شیرینی قرابیه تبریزی

 

مرحله اول: بادام
بادام ها را خرد و ریز کنید. برای این کار میتوانید بادام ها را درون غذا ساز بریزید و یا در کیسه پلاستیکی ریخته و سپس بکوبید. میتوانید پودر بادام را به صورت آماده تهیه کنید.


مرحله دوم: فر
فر را در 150 درجه سانتی گراد و یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا به مدت 30 دقیقه گرم شود. قبل از روشن کردن فر، سینی فر را بیرون بیاورید.


مرحله سوم: آماده سازی خمیر قرابیه
بادام ها را در ظرفی بریزید. شکر، وانیل و سفیده تخم مرغ را به آن اضافه کنید. کمی مخلوط کنید و سپس با دنده ی ریز چرخ گوشت مواد را دو مرتبه چرخ کنید.

خمیر را کمی ورز دهید. اگر احساس کردید خیلی سفت است میتوانید آن را دوباره در غذاساز بریزید و یک سفیده تخم مرغ دیگر به خمیر اضافه کنید تا نرم شود. خمیر آماده شده باید تقریبا سفید رنگ باشد.


مرحله چهارم:قیف زدن
داخل سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید. به کمک ماسوره و یا قاشق و یا اسکوپ ساز خمیر را با فاصله و با اندازه های تقریبا یکسان روی کاغذ روغنی قرار دهید.


مرحله پنجم: پسته و بادام
کمی پسته و بادام را خرد کنید. برای تزیین شیرینی مقداری پسته، بادام و در صورت تمایل مقداری شکر روی شیرینی ها بپاشید و کمی فشار دهید تا به روی خمیر بچسبند.


مرحله ششم: پخت شیرینی قرابیه تبریز
سینی را داخل فر بگذارید و اجازه دهید به مدت 20 الی 30 دقیقه شیرینی ها بپزند. مراقب باشید که شیرینی ها نسوزند. فقط کمی اطرافشان و روی آن ها طلایی رنگ شود کافی است.


مرحله هفتم: پایان کار
وقتی شیرینی های قرابیه تبریز آماده شدند آن ها را از فر خارج کنید. صبر کنید تا خنک شوند سپس از کاغذ روغنی جدا کنید. ممکن است بعضی شیرینی ها به کاغذ روغنی چسبیده باشند؛ برای جدا کردن آن ها مقداری آب به پشت کاغذ روغنی اسپری کنید. همچنین میتوانید از دستمال پارچه ای مرطوبی به جای اسپری آب استفاده کنید. سپس شیرینی را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید.

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

حاجی بادام | طرز تهیه “حاجی بادام”

 

مواد لازم برای تهیه حاجی بادام

  • پودر بادام ۱۵۰ گرم
  • پودر قند ۳۰۰ گرم
  • آرد نخودچی ۷۵ گرم
  • آرد ۱ قاشق غذا خوری
  • هل ۱ ق مربا خوری
  • جوز ۱ قاشق مربا خوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
  • زرده تخم مرغ ۵ عدد
     

طرز تهیه حاجی بادام با آرد نخودچی

 

مرحله اول : هم زدن زرده
ابتدا زرده های تخم مرغ را جدا کنید و داخل کاسه همزن بریزد و پودر قند را به همراه هل و جوزهندی با مدت ۳ الی ۶ دقیقه با دور تند بزنید تا زرده ها از حالت لختگی خارج و کمی حجیم شود.


مرحله دوم : اضافه کردن آرد
حالا نوبت اضافه کردن آرد نخودچی و پودر بادام است که از قبل تهیه کردید آنها را با هم به همراه بیکینگ پودر مخلوط کنید، (بادام ها را داخل غذاساز یا آسیاب ریخته و پودر کنید) آرد نخودچی و پودر بادام را قاشق قاشق اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا جایی این کار را ادامه دهید تا خمیر حاجی بادام جمع شود کمی با نوک انگشت ورز دهید تا منسجم شود.


مرحله سوم : پخت شیرینی حاجی بادام
ابتدا فر را از قبل با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا گرم شود. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کرده تا شیرینی پس از سرد شدن به آن نچسبد. سپس مواد شیرینی را داخل قیف ریخته و با ماسور ساده شکل بزنید یا می توانید از حاجی بادامی ها برداشته و با دست فرم دهید و داخل سینی فر بگذارید. شیرینی حاجی بادام را بمدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا وقتی که به شیرینی ها دست می زنیم مرطوب نباشد از فر خارج کنید و ۵ دقیقه بعد که از داغی افتاد از کاغذ روغنی جدا کرده به همین راحتی شیرینی حاجی بادام ما حاضر است.

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

شیرینی اتابکی - پورتال شهرداری قزوین

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی اتابکی

  • آرد برنج ۲۵۰ گرم
  • آرد سفید ۲۵۰ گرم
  • پودر قند ۲۵۰ گرم
  • روغن جامد ۲۵۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • وانیل یک پنس
  • زعفران و پودر کاکائو و هل به مقدار لازم
     

طرز تهیه شیرینی اتابکی قزوینی

 

مرحله اول : مخلوط پودر قند و روغن

ابتدا در ظرفی روغن جامد و پودر قند را بریزید و خوب مخلوط کنید تا خوب به خورد هم برود (این شیرینی به همزن نیاز ندارد).

آرد ها را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید.

 

مرحله دوم : اضافه کردن زرده تخم مرغ

سپس زرده تخم مرغ را به مخلوط روغن و پودر قند اضافه کنید و با همزن دستی یا قاشق کمی هم بزنید سپس مخلوط آرد را اضافه کنید و شروع کنید به ورز دادن حتما با نوک انگشت ورز بدید تا خمیر جمع شود بیش از حد ورز دادن خمیر باعث می شود روغن بیفتد و در مرحله پخت خشک شود.

 

مرحله سوم : استراحت خمیر

خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید، یکی را ساده در نظر بگیرید و با مقداری هل ترکیب کنید به قسمت دیگر ۱ ق چای خوری زعفران اضافه کنید و به قسمت سوم ۱ تا ۲ ق غذا خوری پودر کاکائو بزنید سپس هر خمیر را در کیسه فریرز قرار بدهید و بمدت ۱۲ ساعت در محیط خنک بگذارید تا استراحت کند.

 

مرحله چهارم : کاتر زدن

خمیر را بعد از اسنراحت بین دو کیسه فریرز با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و با قالب مورد نظرتون کاتر بزنید.

 

مرحله پنجم : پخت شیرینی اتابکی

فر را از قبل بمدت ۱۰ دقیقه گرم کنید، کف سینی فر را مقداری چرب کرده سپس شیرینی اتابکی را داخلش میچینید و به دلخواه روش را با کنجد یا پودر پسته تزئین کنید و در فر به دمای ۱۷۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه قرار بدهید و بعد از خنک شدن شیرینی آن ها را از سینی جدا کنید.

 

منبع: دنیای شیرینی و غذا

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

شیرینی پفکی مرنگ - طرز تهیه شیرینی مرنگ پفکی و ترد با همه نکات | ایران کوک

 

مواد لازم شیرینی مرنگ ساده

  • سفیده تخم مرغ ۴ عدد
  • پودر شکر ۲ لیوان
  • وانیل ۱ قاشق چای خوری
  • آب لیمو ۱ قاشق چای
  • رنگ خوراکی به میزان لازم
     

طرز تهیه شیرینی مرنگ پفکی وانیلی

 

مرحله اول: سفیده تخم مرغ

سفیده تخم مرغ را در ظرفی بریزید و باهم زن برقی بزنید تا خوب پف کند و سپس پودر شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا سفیده فرم بگیرد و کشدار شود.

 

مرحله دوم: آماده سازی مایع شیرینی مرنگ

آب لیمو و وانیل را به ترکیب سفیده اضافه کنید و هم بزنید و همزن را کنار بگذارید. مایع شیرینی مرنگ شما آماده است. کافی است که مایع شیرینی مرنگ را در قیفی که ماسوره ی شکوفه دارد بریزید. در این مرحله اگر می خواهید شیرینی شما رنگی باشد و یا تک رنگ باشد باید مایع شیرینی را رنگی کنید و یا برای داشتن چند رنگ در قیف، ابتدا قبل از اینکه مایع را داخل قیف بریزید با کمک گوش پاک کن، گوش پاک کن را داخل رنگ زده و به دیواره ی قیف بکشید. یعنی به صورتی که چند خط بر روی دیواره ی قیف بیاندازید و سپس مایع شیرینی مرنگ را در قیف بریزید تا شیرینی شما حالت رنگی و سفید داشته باشد.

 

مرحله سوم: پخت شیرینی مرنگ

سپس فر را روشن کرده و روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد بگذارید و در سینی فر کاغذ روغنی بگذارید. شیرینی مرنگ را با کمی فاصله در سینی فر شکوفه بزنید و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه زمان دهید تا شیرینی مرنگ شما آماده شود و نوش جان فرمائید.

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ی مرغ کنتاکی خانگی

 

مواد لازم برای مرغ سوخاری

 

  • مرغ:    6 تکه
  • شیر:    1 پیمانه
  • آرد:    2 پیمانه
  • تخم مرغ:    1 عدد
  • آویشن:    1/2 قاشق غذا خوری
  • ریحان:    1/2 قاشق غذا خوری
  • پاپریکا:    4 قاشق غذا خوری
  • پودر سیر:    1 قاشق غذا خوری
  • زنجبیل:    1 قاشق غذا خوری
  • فلفل سفید:    1 قاشق غذا خوری
  • خردل خشک:    1 قاشق غذا خوری
  • پونه کوهی :   1/3 قاشق غذا خوری
  • تخم کرفس :   1 قاشق غذا خوری
  • نمک و روغن سرخ کردنی :   به میزان لازم
     

دستور پخت مرغ سوخاری

1. طرز تهیه مرغ سوخاری
مرغ ها را شسته پوست آنها را جدا می کنیم و با کمی نمک مزه دار می کنیم.

 

2. مرینیت کردن مرغ (مزه دار کردن مرغ)
تخم مرغ را داخل ظرف مناسبی ریخته کمی مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود. سپس شیر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حالا مرغ ها را داخل این مواد می خوابانیم.


3.آماده سازی آرد سوخاری
آرد سفید را داخل ظرف مناسبی ریخته و تمامی ادویه ها را به آرد اضافه کنید. و کاملا مخلوط کنید.

 

4. طرز تهیه مرغ سوخاری بدون فر
مرغ ها را دانه دانه از مخلوط مایع بیرون آورده و داخل آرد می چرخانیم .این کار را برای تمام تکه های مرغ ادامه می دهیم. ظرف مناسبی را تا نیمه از روغن پر می کنیم. سپس تکه های مرغ را داخل روغن داغ شده انداخته و حدود 15 دقیقه می پزیم. مرغ ها را از داخل روغن خارج کرده و روی دستمال روغن گیر می گذاریم و در کنار سیب زمینی سرخ شده سرو می کنیم.

  • shirin 20