دنیای غذا و شیرینی

آموزش بهترین غذاها و شیرینی های دنیا

دنیای غذا و شیرینی

آموزش بهترین غذاها و شیرینی های دنیا

در این وبلاگ آموزش طرزتهیه و دستور پخت انواع غذاهای لذیذ ایران و کشورهای مختلف دنیا را در کنار روش درست کردن شیرینی و کیک و دسرها را قرار دادیم.

۲۰ مطلب در فروردين ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

دستور پخت کتلت مرغ شکم پر | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای کتلت مرغ

  • مرغ چرخ شده   250 گرم
  • تخم مرغ   2 عدد
  • پیاز رنده شده   1 عدد
  • سیب زمینی متوسط   2 عدد
  • روغن سرخ کردنی   به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران   به میزان لازم

 

دستور پخت کتلت مرغ

 

1. طرز تهیه کتلت مرغ مجلسی و خوشمزه
ابتدا سیب زمینی ها را شسته پوست کنده و رنده ریز می کنیم کمی فشار می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. حالا پیاز را هم رنده ریز کرده و آب آن را هم جدا می کنیم.

 

2. مرحله دوم کتلت مرغ

داخل ظرف مناسبی سیب زمینی، پیاز، مرغ چرخ شده را ریخته و مقداری مخلوط می کنیم.

 

3. مرحله سوم کتلت مرغ

تخم مرغ ها را داخل ظرفی شکسته به آنها ادویه اضافه می کنیم کمی مخلوط کرده تا از حالت لختگی خارج شود و سپس به مرغ اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم تا به بافت منسجمی برسیم اگر زمان دارید بهتر است مواد را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

 

4. مرحله چهارم کتلت مرغ

حالا تابه را روی حرارت می گذاریم داخل آن روغن ریخته و کتلت ها را با اشکال مختلف و مطابق سلیقه تان سرخ کنید.

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی مجلسی و خوشمزه به روش رستورانی

 

مواد لازم برای مرغ مجلسی

  • مرغ کوچک   1 عدد
  • پیاز   2 عدد
  • قارچ   2 عدد
  • سیر   1 حبه
  • زعفران غلیظ دم شده   5 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه   به میزان لازم
  • روغن   به میزان لازم

 

دستور پخت مرغ مجلسی

 

1. طرز تهیه مرغ مجلسی زعفرانی
ابتدا پیاز را را به شکل نگینی برش می دهیم و داخل قابلمه ای با روغن کاملا سرخ می کنیم. اواخر طلایی شدن پیاز یک حبه سیر رنده شده را به همراه قارچ به پیاز اضافه می کنیم و مقدار کمی زرد چوبه و فلفل می زنیم.

 

2. مرحله دوم تهیه مرغ مجلسی

حالا پیاز را از داخل تابه خارج کرده و مرغ آغشته به زعفران را داخل روغن پیاز، سرخ می کنیم تا طلایی شود.

 

3. مرحله سوم پخت مرغ مجلسی

حالا مخلوط پیاز را به مرغ افزوده و روی آن آب جوشیده می ریزیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم پخته شود.

 

4. مرحله چهارم پخت مرغ مجلسی

مرغ ما باید اندازه 2 استکان آب آخر پخت داشته باشد. حالا نمک و باقی زعفران را اضافه کرده و مرغ مجلسی ما برای سرو در کنار هر آنچه میل دارید آماده است.

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه مربای سیب

 

مواد لازم برای مربای سیب

  • سیب 1 کیلو
  • شکر 1 کیلو
  • آبلیمو 2 قاشق غذاخوری


دستور پخت مربای سیب


1. طرز تهیه مربای سیب

سیب ها را شسته و خشک کنید. حالا سیب ها را پوست کنده و به شکل دلخواه و تقریبا یک اندازه برش کنید.

 

2. مرحله دوم تهیه مربای سیب

داخل قابلمه لعابی یا پیرکس شکر و یک لیتر آب را افزوده و اجازه دهید به جوش آید سپس سیب ها را به آن بیفزایید و اجازه دهید تا به جوش آید.

 

3. مرحله سوم پخت مربای سیب 

زمانی که سیب کمی پخته شد و شربت قوام آمد، حالا آبلیمو را افزوده درب مربا را دم کنی بگذارید و بعد از حدودا 10 دقیقه از روی حرارت بردارید. رنگ این مربا قرمز خوشرنگ خواهد شد.

 

4. مرحله چهارم پخت مربای سیب

اگر نخواستید مربای شما قرمز شود مرحله دم کنی را انجام ندهید. بعد از پخت کامل و سرد شدن داخل شیشه ای تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کاچی ساده و خانگی؛ خوشمزه تر از همیشه

 

مواد لازم برای کاچی

  • آرد 1 لیوان
  • شکر 1 لیوان
  • کره 100 گرم
  • آب جوش 5 لیوان
  • گلاب 1/3 لیوان
  • زعفران غلیظ دم شده 4 قاشق غذا خوری
  • ادویه کاچی 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر هل، دارچین و گل محمدی به میزان لازم

 
دستور پخت کاچی ساده و خوشمزه

 

1. طرز تهیه کاچی خوشمزه و مجلسی

ابتدا آرد را داخل قابلمه مناسبی ریخته و با شعله ملایم تا جایی که رنگ آرد مورد پسندتان باشد تفت دهید.

 

2. مرحله دوم تهیه کاچی

سپس آرد را داخل الک ریخته تا اگر گلوله ای دارد از بین برود.

 

3. مرحله سوم درست کردن کاچی

دوباره آرد را به قابلمه برگردانده ادویه کاچی و کره را به آن اضافه کنید کمی تفت دهید و شکر را به همراه آب در چند مرحله بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید تا گلوله نشود.

 

4. مرحله چهارم پخت کاچی زعفرانی

آنقدر کاچی را روی شعله ملایم مخلوط کنید تا مایعی یکدست و صاف و غلیظ بدست آید. حالا پودر هل، پودر گل، زعفران دم شده را اضافه کنید. درب ظرف را دم کنی بگذارید و با شعله کم اجازه دهید تا به مدت 2 دقیقه دم بکشد.

 

5. مرحله پنجم روش سرو کاچی

حالا درب ظرف را بردارید. کاچی به روغن افتاده را در ظرف مناسب سرو و نوش جان کنید.

 

منبع: پخت غذا به شکل نوین

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه سرکه سیب | ساده ترین روش طرز تهیه سرکه سیب - ساعت24

 

مواد لازم برای سرکه سیب

  • سیب    5 کیلو
  • شکر    250 گرم
  • آب معدنی    به میزان لازم
  • دستور پخت سرکه سیب
     


1. طرز تهیه سرکه سیب خانگی

ابتدا سیب ها را شسته اجازه دهید خشک شود و بعد چوب و هسته سیب را جدا کرده و به شکل مکعبی خرد کنید.

 

2. مرحله دوم تهیه سرکه سیب
حالا سیب ها را داخل دبه ریخته و شکر را در آب حل کرده و روی سیب ها بریزید تا جایی که روی سیب ها را بپوشاند.

 

3. مرحله سوم تهیه سرکه سیب بدون کپک
درب دبه را نیمه باز بگذارید تا مواد کپک نزند و هر دو سه روز با کفگیر چوبی آن را بهم بزنید. سیب ها که ته نشین شد.

 

4. مرحله چهارم تهیه سرکه سیب
سرکه را در دمای 25 تا 30 درجه بگذارید. آفتاب باشد زودتر به عمل می آید. توجه داشته باشید که 1/4 دبه باید خالی باشد.

 

5. مرحله پنجم طرز تهیه سرکه سیب
بعد از گذشت 50 روز سرکه را صاف کنید و از خواص بی نظیر آن بهره ببرید.

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه چیز کیک تیرامیسو یخچالی - کتاب کاله

 

مواد لازم برای تیرامیسو

  • بیسکویت لیدی فینگر بزرگ   1 بسته
  • پنیر خامه ای یا ماسکارپونه   200 گرم
  • خامه صبحانه   200 گرم
  • شکلات رنده شده   4 قاشق غذا خوری
  • پودر قند   5 قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو   4 قاشق غذاخوری
  • قهوه دم شده غلیظ   1 پیمانه

 
دستور پخت تیرامیسو
 

1. طرز تهیه تیرامیسو ساده و خوشمزه

ابتدا خامه صبحانه را به همراه پنیر ماسکارپونه مخلوط کرده و زمانی که یکدست شد، شکر را افزوده و دوباره مخلوط می کنیم و یک ماده خامه ای تقریبا غلیظ بدست آمد.

 

2. مرحله دوم تهیه تیرامیسو خانگی

حالا داخل ظرف مناسبی را یک لایه از بیسکویتی که داخل قهوه دم شده خیسانده ایم می چینیم و یک لایه از کرم آماده شده روی آن می ریزیم. و این کار را تا اتمام کرم و بیسکوییت ادامه می دهیم سپس سطح کار را با یک کاردک صاف می کنیم.

 

3. مرحله سوم تهیه تیرامیسو

حالا روی تیرامیسو را با پودر کاکائویی که داخل الک ریخته ایم می پوشانیم و به مدت 4 تا 5 ساعت با درب بسته در یخچال نگهداری می کنیم.

 

4.مرحله چهارم تهیه تیرامیسو

موقع سرو تیرامیسو را با شکلات رنده شده تزیین و در کنار چای یا قهوه سرو می کنیم.

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰
طرز تهیه سالاد سزار | فوت‌وفن خوشمزه شدن این سالاد ایتالیایی - همشهری آنلاین
 
مواد لازم برای سالاد سزار
  • مغز کاهو (قسمت های ترد با رنگ روشن کاهو) 4 عدد
  • فیله مرغ 5 عدد
  • سیر 2 حبه
  • نان تست 5 برش
  • نمک، فلفل، آبلیمو و روغن زیتون به میزان لازم
مواد لازم برای سس سالاد سزار ----
  • سس مایونز 10 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 12 قاشق چایخوری
  • سس خردل 4 قاشق غذا خوری
  • سرکه بالزامیک یا معمولی 4 قاشق غذا خوری
  • پنیر پامزان پودری 10 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • سیر 1 حبه
  • آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
 
دستور پخت سالاد سزار
 
 
1. طرز تهیه سالاد سزار خانگی اصل رستورانی
ابتدا سیر را رنده ریز کرده و کنار می گذاریم. کاهو را شسته و اجازه می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. نان تست را روی تخته کار با چاقوی اره ای به شکل مکعبی خرد می کنیم.
 
2. مرحله دوم تهیه سالادسزار با مرغ گریل
حالا مرغ را با چند قطره روغن زیتون سیر رنده شده، آبلیمو، نمک، فلفل و آبلیمو مزه دار کرده و داخل تابه ای گریل می کنیم. بعد از اینکه دو طرف مرغ کاملا پخته شد از تابه خارج می کنیم.
 
3. مرحله سوم تهیه سالاد سزار
حالا نان تست برش خورده را در همان تابه مرغ با مقدار کمی روغن و ادویه تفت می دهیم تا برشته شود.
 
4. مرحله چهارم تهیه سس سالاد سزار
برای تهیه سس مخصوص سزار، کلیه مواد اعم از: سس مایونز، روغن زیتون، سس خردل، سرکه، آبلیمو، سیر رنده شده، نمک ، فلفل و نیمی از پنیر پارمزان را داخل ظرفی ریخته مخلوط می کنیم و سس آماده است.
 
5. مرحله پنجم سالاد سزار
حالا کاهوها را حدودا یک سانتی متری برش داده و داخل ظرف مناسبی می ریزیم و روی آن را با تکه های مرغ و نان می پوشانیم و در نهایت با سس و پنیر پارمزان کار را تمام می کنیم.  نوش جان
 
  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه مربای توت فرنگی ساده و خوشمزه به روش بازاری

 

مواد لازم برای مربای توت فرنگی

  • توت فرنگی    1 کیلو
  • شکر    800 گرم
  • جوهر لیمو    نوک قاشق چایخوری
  • آب    1/2 لیوان

 
دستور پخت مربای توت فرنگی

1. طرز تهیه مربای توت فرنگی
ابتدا توت فرنگی ها را پاک کرده و شسته اجازه می دهیم تا آب اضافی آنها کمی خارج شود سپس داخل ظرف مناسبی یک لایه توت فرنگی و یک لایه شکر بریزید تا کل مواد به این شکل آماده شوند و به مدت 10 تا 24 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا توت فرنگی ها آب بیندازد.

 

2. مرحله دوم پخت مربای توت فرنگی
حالا توت فرنگی ها را بعد از گذشت این زمان از یخچال خارج کرده آب را به آن افزوده و روی حرارت می گذاریم. و اجازه می دهیم تا به جوش برسد مواظب باشید که مربا سر نرود.

 

3. مرحله سوم تهیه ی مربای توت فرنگی
مربا را 30 دقیقه می پزیم و در 5 دقیقه آخر جوهر لیمو را اضافه کرده و مربا را از روی حرارت بر می داریم.

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

4 طرز تهیه کوفته ریزه یا قیمه ریزه اصفهانی ،کاشانی، کرمانشاهی و ارومیه |  مجله کوروش

 

مواد لازم برای تهیه قیمه ریزه با آرد نخودچی

  • گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد درشت
  • آرد نخود ۲ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری سر پر
  • ادویه نمک، فلفل و زردچوبه
  • آب جوشیده ۳ لیوان
  • سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
  • جعفری و نعنا تازه ۲ قاشق غذاخوری
  • نعنا خشک ۱ قاشق مرباخوری
  • روغن مخصوص سرخ کردنی ۲ قاشق غذاخوری سر پر

 

طرز تهیه قیمه ریزه اصفهانی مجلسی


مرحله ۱
یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته به اضافه گوشت چرخ کرده و نمک، فلفل، زردچوبه و آرد نخود و نعنا خشک همه را باهم مخلوط میکنیم و خوب با هم ورز میدهیم. به صورت قلقلی کرده و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در یخچال استراحت میدهیم. کوفته قلقلی های آماده شده را حتما در یخچال استراحت دهیم تا هنگام سرخ شدن فرمشان تغییر نکند.

 

مرحله ۲
قابلمه را روی شعله متوسط گذاشته و یک قاشق غذاخوری سر پر روغن میریزم و یک عدد پیاز را رنده کرده و آب آن را گرفته و در قابلمه میریزیم و سرخ میکنیم. کمی که سرخ شد به آن زردچوبه اضافه کرده و همچنین رب گوجه فرنگی، جعفری و نعنای خورد شده و تازه را به ترکیباتمان اضافه می کنیم، خوب که سرخ شد آب جوشیده را به آن اضافه میکنیم و به مدت ۱۰- ۱۵ دقیقه درب قابلمه را گذاشته تا سس یا خورش جا بیوفتد.

 

مرحله ۳
کوفته ریزه ها را از یخچال درآورده و در تابه روی شعله متوسط با یک قاشق روغن سرخ میکنیم و به قابلمه ای که خورش هست اضافه میکنیم.

 

مرحله ۴

برای استفاده از سیب زمینی در خورش قیمه ریزه اصفهانی میتوان به دو روش استفاده کرد:

در دستور پخت سنتی سیب زمینی را بعد از پوست گرفتن و شستن، چهار برش کرده و به خورش اضافه میکردند.

میتوان سیب زمینی را به شکل مربع های کوچک خورد کرده و در روغن سرخ کرده و  در کنار غذا به صورت تزئین استفاده کرد.

 

مرحله ۵

بعد از آماده شدن خورش قیمه ریزه اصفهانی در ظرف مناسب و مورد نظر سرو میکنیم. میتوانیم قیمه ریزه اصفهانی را با نان و یا پلو سرو کنیم.

  • shirin 20
  • ۰
  • ۰

عکس پروفایل مفهومی بدون متن دخترانه و پسرانه عاشقانه و زیبا

 

متن عاشقانه بلند
تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،
گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.
کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم
من این شب بیداری را دوست دارم
من این آشفتگی را دوست دارم
بغض آسمان دلتنگی را دوست دارم
روزها گذشت و دلم عاشق شد، زمانی که بیشتر گذشت، دلم مجنونت شد
من این جنون را دوست دارم
از دلم چه بگویم، از این روزها چه بگویم، هر چه بگویم،
این تکرار لحظات با تو بودن را دوست دارم
بی‌تابم، با دوری ‌ات ساختم، در انتظار آمدنت هستم،
من این انتظار‌ و بی تابی‌ ها را دوست دارم
برای اینکه تو را دارم، برای اینکه به عشق تو بی‌تابم،
به عشق تو اینجا همانند یک پرنده‌ گرفتارم
به عشق تو در مقابل غروب آفتاب نشسته‌ام،
این غروب را با همه ناخوشی هایش دوست دارم
من این بی رحم هایت را دوست دارم، هر چه با دلم سرد باشی،
من این سرمای وجودت را نیز دوست دارم
من این بی مهری هایت را دوست دارم، هر چه آزارم دهی،
من آزار و اذیت هایت را دوست دارم
هر چقدر می خواهی با دلم بازی کنی،
من این بازی کردنت را دوست دارم
بی تفاوت بودنت را دوست دارم، اینکه به دیدارم نمی‌آیی هم بماند،
مغرور بودنت را نیز دوست دارم
تو یک طرف باشی و تمام غصه های جهان هم همان طرف،
من تو را با تمام غصه هایت دوست دارم
هر چه بگویی دوست دارم، هر چه باشی دوست دارم، من تو را دوستت دارم
دلم با تو بودن را می خواست،
و اگر اینجا بودی در برابرت زانو می زدم و به قصد پرستیدنت،
همه رازهای قلبم را تقدیم تو می کردم
محبوب ترینم، لازمه زندگی ام، تو مانند هوایی هستی که
برای تنفس به آن نیاز دارم.
توان لحظات بی تو بودن را ندارم،
دلتنگی ات دنیا را برایم تیره و تار می کند و نبودنت جهان را برایم
به زندانی با دیوارهای بلند تبدیل می کند که راه گریزی از آن نیست
من و تو
گر هیچ نباشد جز تو
تو هستی و امید باران
نگاهت طراوت تک تک لحظات من است
و باران طراوت زمین
دیگر چه می خواهم
من و این همه لحظه های پر طراوت و امید باران
خوشبختی را لمس نکنم
درمان باید کرد حس لامسه ام را
دوست داشتن تو بزرگترین نعمت دنیاست
منو خوشحال می‌کند و لبخند را به جهانم هدیه می‌کند
حتی این روز‌ها گاهی پرواز می‌کنم
من این دوست داشتن را بیشتر از هر چیز در این جهان دوست دارم

  • shirin 20