مواد لازم برای تهیه استانبولی پلو با گوشت چرخی
- برنج 3 پیمانه
- گوشت چرخ کرده 300 گرم
- پیاز 1 عدد بزرگ
- رب 2 ق غذا خوری
- زعفران به مقدار لازم
- زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و دارچین و ادویه پلویی به مقدار لازم
مرحله اول ( آماده سازی مواد )
برنج را با نمک و آب از قبل خیس کنید.
در ماهیتابه پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود سپس بهش گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس فلفل سیاه و نمک و پودر سیر و زرد چوبه را اضافه کرده و خوب تفت می دهیم. رب را به همراه گوشت چرخ کرده تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود و خوش رنگ شود. مقداری دارچین اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم.
سیب زمینی ها را شسته و نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن سرخ می کنیم.
مرحله دوم (پخت استانبولی پلو)
برنج را روی حرارت گذاشته و آبکش می کنیم. کف ظرف را روغن ریخته و ته دیگ می گذاریم سپس مواد گوشتی را لا به لای برنج ریخته و ادویه پلویی روش می ریزیم و دم می گذاریم و در آخر روغن یا کره را به همراه زعفران روی برنج میریزیم.
منبع: غذای آسان
- ۹۹/۱۱/۲۷