دنیای غذا و شیرینی

آموزش بهترین غذاها و شیرینی های دنیا

دنیای غذا و شیرینی

آموزش بهترین غذاها و شیرینی های دنیا

در این وبلاگ آموزش طرزتهیه و دستور پخت انواع غذاهای لذیذ ایران و کشورهای مختلف دنیا را در کنار روش درست کردن شیرینی و کیک و دسرها را قرار دادیم.

  • ۰
  • ۰

سرکه انگور طبیعی و خانگی لذیذ و سالم و پرخاصیت | شمسی خانوم

 

مواد لازم برای سرکه انگور

  • انگور    1 کیلو
  • آب    150 گرم

 

دستور پخت سرکه انگور

 

1. طرز تهیه سرکه انگور خانگی

ابتدا انگور، را با آب مخلوط کرده و داخل ظرفی که گنجایش دو برابر این مواد را داشته باشد، می ریزیم و درب ظرف را نیمه باز می گذاریم چون جریان هوا بسیار به تخمیر سریع تر انگور ها کمک می کند.

 

2. مرحله دوم: زیر و رو کردن انگور

بعد از گذشت یک هفته انگور ها را زیر و رو کنید. اگر هوا معتدل رو به گرم باشد بعد از گذشت 1 ماه انگور ها ته نشین می شوند و روی آن کپک و کف دیده می شود.

 

3. مرحله سوم: صاف کردن سرکه انگور

بعد از گذشت 50 تا 70 روز انگور ها را از صافی عبور داده و سرکه انگور ما آماده شده بهتر است تا در ظرف شیشه ای و در سایه نگهداری کنیم.

  • ۰۰/۰۳/۲۹
  • shirin 20

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی