دنیای غذا و شیرینی

آموزش بهترین غذاها و شیرینی های دنیا

دنیای غذا و شیرینی

آموزش بهترین غذاها و شیرینی های دنیا

در این وبلاگ آموزش طرزتهیه و دستور پخت انواع غذاهای لذیذ ایران و کشورهای مختلف دنیا را در کنار روش درست کردن شیرینی و کیک و دسرها را قرار دادیم.

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خامه کیک قنادی در خانه و تزیینات روی کیک (سه آموزش متفاوت)

 

مواد اولیه برای تهیه خامه کیک با خامه صبحانه و شکر

  • خامه صبحانه    یک پاکت
  • شکر    نصف لیوان
  • وانیل    ۱قاشق غذاخوری
  • همزن برقی    ۱ عدد
  • کاسه استیل    ۱ عدد
  • رنگ خوراکی درصورت نیاز    به میزان لازم

 

طرز تهیه خامه کیک خانگی به سبک قنادی ها


مرحله اول: همزن برقی
اولین و مهمترین ابزار مورد نیاز برای تهیه خامه کیک داشتن یک همزن برقی مناسب است.

 

مرحله دوم: کاسه استیل
اگر همزن برقی کاسه نداشت حتما ظرفی که برای آماده سازی استفاده می کنید استیل باشد.

 

مرحله سوم: آماده سازی
خامه صبحانه به همراه شکر و وانیل را به داخل کاسه می ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه با سرعت بالا هم می زنیم.

 

مرحله چهارم: فریزر
بعد از گذشت ۱۰ دقیقه همزدن بدون اینکه مفتول را از خامه دربیاوریم به مدت ۱ ساعت کاسه را در فریزر قرار می دهیم.

 

مرحله پنجم: تاکید بر همزدن
بعد از گذشت ۱ ساعت کاسه را از فریزر درمیاوریم و مجددا به مدت ۱۰ دقیقه با سرعت بالای همزن برقی هم می زنیم و بدون اینکه مفتول را از خامه دربیاوریم به مدت ۱ ساعت در فریزر استراحت می دهیم.

 

مرحله ششم: پایان کار
همزدن خامه و استراحت دادن خامه کیک را باید در ۳ مرحله انجام داد تا به نتیجه دلخواه برسیم. بعد از انجام تمامی مراحل کار خامه کیک آماده است. در صورت دلخواه می توانید خامه کیک را به چند رنگ و یا یک رنگ استفاده کنید.

  • ۰۰/۰۷/۲۷
  • shirin 20

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی