دنیای غذا و شیرینی

آموزش بهترین غذاها و شیرینی های دنیا

دنیای غذا و شیرینی

آموزش بهترین غذاها و شیرینی های دنیا

در این وبلاگ آموزش طرزتهیه و دستور پخت انواع غذاهای لذیذ ایران و کشورهای مختلف دنیا را در کنار روش درست کردن شیرینی و کیک و دسرها را قرار دادیم.

  • ۰
  • ۰

دستور پخت کلوچه کنجدی | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای کلوچه خانگی

  • آرد سفید 3 لیوان
  • پودر شکر 1 لیوان
  • روغن مایع 3/4 لیوان
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
  • ماست 3 قاشق غذا خوری
  • کنجد به میزان لازم

 

طرز تهیه کلوچه کنجدی خانگی نرم و خوشمزه ساده به سبک سنتی

  

1. طرز تهیه کلوچه سنتی خانگی ساده با کنجد

مرحله اول آماده سازی خمیر کلوچه: تخم مرغ و شکر را داخل ظرف مناسبی ریخته و خوب مخلوط کنید تا کرمی شود و حجم آن دو برابر شود.

 

2. مرحله دوم: افزودن روغن

در این مرحله روغن را هم می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

3. مرحله سوم: افزودن ماست

بیکینگ پودر و ماست را با هم مخلوط می کنیم کمی که پف کرد به باقی مواد می افزاییم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن مواد خشک

آرد، بیکینگ پودر، وانیل و پودر هل را با هم مخلوط می کنیم و روی مواد الک می کنیم و خوب ورز می دهیم.

 

5. مرحله پنجم: استراحت دادن به خمیر

خمیر آماده شده که به غلظت حلوا رسیده را به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار می دهیم. بعد از این مدت از فریزر خارج کرده و با دست چرب گلوله هایی یک اندازه از خمیر بر می داریم و بین دو دست کمی فشار می دهیم و داخل سینی پخت که داخل آن کاغذ روغنی انداخته ایم، می چینیم و روی آنها را با کنجد تزئین می کنیم.

 

6. مرحله آخر: پخت کلوچه خانگی

کلوچه کنجدی را به مدت 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه می پزیم و بعد از پخت کامل از داخل فر خارج کرده، اجازه می دهیم تا خنک شود و نوش جان.

  • ۰۰/۰۷/۰۸
  • shirin 20

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی