دنیای غذا و شیرینی

آموزش بهترین غذاها و شیرینی های دنیا

دنیای غذا و شیرینی

آموزش بهترین غذاها و شیرینی های دنیا

در این وبلاگ آموزش طرزتهیه و دستور پخت انواع غذاهای لذیذ ایران و کشورهای مختلف دنیا را در کنار روش درست کردن شیرینی و کیک و دسرها را قرار دادیم.

  • ۰
  • ۰

طعمی بی نظیربامربای بالنگ خانگی - بازار کسب کار آنلاین

 

مواد لازم برای مربای بالنگ

  • بالنگ    1 کیلوگرم
  • شکر    1 کیلوگرم
  • آب    2 لیوان
  • آب بالنگ گرفته و صاف شده    به میزان لازم
     

دستور پخت مربای بالنگ خانگی شفاف خانگی خوشمزه با شکر و آب بالنگ


1.طرز تهیه مربای بالنگ خوشمزه خانگی
مرحله اول آماده سازی بالنگ: بالنگ ها را پوست بگیرید و یا با پوست به شکل دلخواه برش بزنید.


2. مرحله دوم: گرفتن تلخی بالنگ
در این مرحله بالنگ ها را داخل آب سرد ریخته و به مدت 4 روز در جای سرد قرار دهید و در این زمان هر چند ساعت آب آن را عوض کنید. یا اینکه بالنگ ها را 4 بار در آب جوش ریخته بجوشانید و آبکش کنید تا تلخی آن گرفته شود.


3. مرحله سوم: آماده سازی شهد مربا
آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا کاملا قوام پیدا کند.


4. مرحله چهارم: افزودن بالنگ
حالا بالنگ های تلخی گرفته شده را داخل شربت ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا پخته و حالت شیشه ای پیدا کند.


5. مرحله پنجم: افزودن آب بالنگ
مربا که کاملا پخته شد، آب بالنگ را هم می افزاییم و مربا را از روی حرارت بر می داریم.


6. مرحله آخر: سرو و نگهداری مربای بالنگ
مربای بالنگ را به مدت 24 ساعت در دمای آشپزخانه قرار دهید، اگر آب انداخت دوباره 10 دقیقه بجوشانید تا آب اضافی آن تبخیر شود و بعد داخل شیشه مناسب ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

 

منبع: پخت غذا به شکل نوین

  • ۰۰/۰۶/۱۶
  • shirin 20

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی