دنیای غذا و شیرینی

آموزش بهترین غذاها و شیرینی های دنیا

دنیای غذا و شیرینی

آموزش بهترین غذاها و شیرینی های دنیا

در این وبلاگ آموزش طرزتهیه و دستور پخت انواع غذاهای لذیذ ایران و کشورهای مختلف دنیا را در کنار روش درست کردن شیرینی و کیک و دسرها را قرار دادیم.

  • ۰
  • ۰

روش تهیه خیارشور یک روزه در خانه

 

مواد لازم برای تهیه خیارشور سرکه ای

  • خیار بوته ای    2 کیلو
  • سبزی (ترخون یا مرزه، شوید، جعفری)    200 گرم
  • سیر    1 بوته
  • فلفل سبز تند    3 عدد
  • نخود    10 عدد
  • آب جوشیده ولرم    16 لیوان
  • نمک    1 لیوان
  • سرکه    نصف لیوان


طرز تهیه خیارشور خانگی فوری و بازاری


مرحله اول ( آماده سازی )
خیار ها را خوب شسته و خشک کنید توجه داشته باشید اصلا مواد خیارشور نم دار و مرطوب نباشد.

سبزی را شسته و خرد کنید، سیر را نیز پوست بگیرید.

ظرفی که می خواهید خیارشورها را داخل آن بگذارید خوب شسته و خشک کنید.

 

مرحله آخر
در کف ظرف مورد نظر خیار ها را گذاشته و رویش سبزی و فلفل تند و سیر و چند عدد نخود می ریزیم و همین طور لایه ها را تکرار می کنیم تا ظرف پر شود سپس آب را جوشیده و می گذاریم تا ولرم شود. سپس نمک و سرکه را بهش اضافه می کنیم ( این مقدار گفته شده آب و نمک و سرکه ثابت است اگر مقدار خیار شما بیشتر بود آن را دو برابر و اگر کمتر بود نصف کنید ) مخلوط آب را روی خیارشور ها ریخته و صبر می کنیم تا خنک شود سپس درب آن محکم بسته و در جای خنک بمدت 10 روز قرار داده تا برسند. نوش جان

 

منبع: غذاهای بین المللی

  • ۰۰/۰۵/۰۳
  • shirin 20

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی