دنیای غذا و شیرینی

آموزش بهترین غذاها و شیرینی های دنیا

دنیای غذا و شیرینی

آموزش بهترین غذاها و شیرینی های دنیا

در این وبلاگ آموزش طرزتهیه و دستور پخت انواع غذاهای لذیذ ایران و کشورهای مختلف دنیا را در کنار روش درست کردن شیرینی و کیک و دسرها را قرار دادیم.

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کله جوش با کشک محلی به همراه فوت‌و‌فن‌ها

 

مواد لازم برای کله جوش

  • کشک    1 پیمانه
  • آب    1 پیمانه
  • پیاز عسلی    3 قاشق غذا خوری
  • گردو سابیده    3 قاشق غذا خوری
  • نعنا خشک    1 قاشق غذا خوری
  • سیر    2 حبه
  • نمک، فلفل و زردچوبه    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم

 

طرز تهیه کله جوش با کشک

 

1. طرز تهیه کله جوش اصفهانی

ابتدا داخل قابلمه مناسبی روغن ریخته نعنا را به همراه سیر، زرد چوبه و فلفل تفت می دهیم. کمی که تفت خورد، پیاز داغ را هم می افزاییم.

 

2. مرحله دوم

حالا گردو و کشک و آب را به باقی مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم تا به قوام مناسب برسد.

 

3. مرحله آخر کال جوش

بعد از گذشت حدودا 10 دقیقه کله جوش را داخل ظرف مناسبی ریخته و به همراه نان خشک محلی یا سنگک تازه نوش جان کنید.

  • ۰۰/۰۳/۰۵
  • shirin 20

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی