دنیای غذا و شیرینی

آموزش بهترین غذاها و شیرینی های دنیا

دنیای غذا و شیرینی

آموزش بهترین غذاها و شیرینی های دنیا

در این وبلاگ آموزش طرزتهیه و دستور پخت انواع غذاهای لذیذ ایران و کشورهای مختلف دنیا را در کنار روش درست کردن شیرینی و کیک و دسرها را قرار دادیم.

  • ۰
  • ۰

فرنی پرتقالی | مواد لازم و طرز تهیه فرنی پرتقالی خوشمزه ماه رمضان

 

 

مواد لازم برای تهیه فرنی با نشاسته

  • نشاسته گل    ۱ پیمانه
  • شکر    ۱٫۵ پیمانه
  • گلاب    ۲ ق غذا خوری
  • شیر    ۴ پیمانه
  • وانیل    ۱ ق چای خوری
     

طرز تهیه فرنی ساده خانگی با نشاسته


مرحله اول (مخلوط کردن نشاسته)
ابتدا نشاسته را با چند قاشق شیر مخلوط کنید و سپس شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید سپس روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا بوی خامی نشاسته از بین برود و کاملا پخته و غلظ شود (این مرحله حدودا ۲۰ دقیقه شاید طول بکشد).

 

مرحله آخر
شکر وانیل و گلاب را به فرنی اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا به غلظت ماست برسد سپس از روی حرارت برداشته و صاف می کنیم تا فرنی یکدستی داشته باشیم. پس از سرد شدن در ظرف سرو کشیده و میل کنید.

 

نکات و فوت و فن های فرنی با نشاسته

  1. می توان فرنی رو به سه قسمت تقسیم کنیم. به یک قسمت زعفرون دمکرده اضافه می کنیم به یک قسمت دیگه پودر کاکائویی که با ۱ ق غ آب حل کردیم اضافه می کنیم تا فرنی چند رنگ تهیه کنیم.
  2. برای عطر بیشتر چند تا دونه هل می توان داخل فرنی بریزیم.
  3. در آخر پخت ۵۰ کره نیز می توان افزود.
  4. فرنی اگر بیش از حد غلیظ شود یا بدون پوشش مدت زیادی در محیط بماند رویه آن ترک می خورد.
  • ۰۰/۰۳/۰۴
  • shirin 20

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی